« Stiri Monden

Carmen Harra spune ca Andra si Catalin Maruta vor divorta: "Ei nu sunt suflete pereche"

Carmen Harra a facut o previziune surprinzatoare despre Andra si Catalin Maruta. Aceasta sustine ca acestia nu sunt suflete pereche si ar putea ajunge la divort. Clarvazatoarea a facut aceste afirmatii in contextul in care Andra a marturisit ca a pierdut inelul de logodna primit de la sotul sau. 

Carmen Harra a vorbit despre relația celor doi la Prima TV, în emisiunea “Exclusiv”, moderată de Cristi Brancu. Brancu a adus în discuție îndrăgitul cuplu pentru că Andra a spus, în urmă cu câteva zile, în mediul online, că și-ar fi pierdut inelul de logodnă și că nu ar fi rău ca Măruță să-I cumpere unul nou.


"Andra şi Măruţă sunt, pentru mine, un cuplu senzaţional. Eu am calculat codurile lor fără să îmi dau seama într-o emisiune în direct, la Măruţă. El mi-a dat data lui de naştere şi cea a Andrei, vorbim de 2008, deci în urmă cu 14 ani, nici nu ştiu dacă erau căsătoriţi la acea vreme. Atât ştiu că i-am spus, că se va căsători, va avea o fată şi un băiat, dar există şi pericolul unui divorţ generat de ea, şi nu de el. Pentru că, făcând codurile acestea divine, care sunt precum codurile genetice – ceva cu care noi ne naștem  -, observăm că în ele sunt anumite acțiuni pe care noi putem să le facem la un moment dat în viață.

Vorbim despre cifra 13. După 13 ani de căsătorie, în mod simbolic ea pierde acest inel de logodnă. Ei sunt doi oameni a căror relaţie poate să fie extraordinară, dar se poate termina într-un dezastru. Măruță și-a calculate această căsătorie, a știut exact la ce să se aștepte (n.r. – de la Andra). În general, oamenii nu planifică, se aruncă orbește într-o căsătorie, iar apoi suferă consecințele. Ei nu sunt suflete pereche şi nu este nici relaţie karmică între ei, este foarte interesant – a spus Carmen Harra.

Newsletter Ele.ro