« Stiri Monden

Cat a costat rochia purtata de Carmen Iohannis la intalnirea cu Jill Biden, prima doamna a Americii

Carmen Iohannis s-a intalnit sambata, 7 mai, cu Jill Biden, sotia presedintelui american Joe Biden. Cele doua prime doamne s-au intrecut in tinute superbe, cu imprimeuri florale, in ton cu primavara. 

Jill Biden si Carmen Iohannis au vizitat o scoala din Bucuresti, unde  s-au întâlnit cu elevi refugiați ucraineni și cu mamele acestora. Carmen Iohannis a ales pentru aceasta intalnire speciala o rochie eleganta, cu imprimeuri florale, cu care a atras toate privirile și cloș amplu, care i-a scos talia în evidență.  Prima doamna a purtat, de asemenea, o geantă albă, iar pantofii pentru care a optat sunt într-o nuanță de roz pal.


Rochia purtata de Carmen Iohannis este o creatie a creatorei de moda Andreea Tincu, realizata special pentru prima doamna. Conform Romania TV, rochia este din mătase 100% naturală, cu imprimeu dublu și cloș amplu, printul e realizat manual și are efect 3D. Prețul rochiei purtate de doamna Iohannis este de 2.450 de lei. 

Rochia purtată de soția lui Iohannis este o reinterpretare a unei ținute mai vechi din colecția Andreei Tincu. De altfel, este aceeași rochie pe care Carmen Iohannis a purtat-o în ziua alegerilor locale din septembrie 2020.


Newsletter Ele.ro