« Stiri Monden

Ce face Carmen Iohannis cu toate rochiile pe care le poarta la evenimentele oficiale

Carmen Iohannis a fost mereu urmarita analizata la toate aparitiile sale publice. Unii au criticat-o, iar altii spun ca prima doamna a Romaniei se imbraca cu bun gust. Cea care ii creeaza tinutele sotiei lui Klaus Iohannis este designerul iesean Andreea Tincu. 

Recent, creatoarea de moda a explicat pe pagina sa de socializare ce se intampla cu rochiile pe care prima doamna a Romaniei le poarta la evenimentele oficiale. Potrivit acesteia, tinutele nu raman la Carmen Iohannis, ci sunt returnate pentru a fi vandute sau folosite la diverse sedinte foto. 


„Deoarece în ultimele 24 de ore am citit scenarii despre cât costă ţinutele Primei Doamne, aş vrea să vă reamintesc că absolut toate ţinutele sunt returnate designerului, ulterior fiind vândute prin site-ul meu sau păstrate, deoarece le folosim şi la alte şedinţe foto importante.

Un exemplu concludent este una dintre rochiile mele preferate, care a fost purtată de către Prima Doamnă Carmen Iohannis în anul 2019 la Încoronarea Împaratului Naruhito, dar şi anul acesta, de către Solista Diana Bucur (de la Opera Iaşi – n.r.), când am realizat împreună campania eşarfei „Oda Bucuriei”. Clientele fidele Andrea Tincu cunosc bine acest aspect, multe ţinute fiind achiziţionate şi direct din showroom-ul nostru de persoane care au aceleaşi dimensiuni„, a precizat designerul Andreea Tincu.


Newsletter Ele.ro