« Stiri Monden

Ce le-a cerut Simona Halep tuturor invitatilor care vor veni la petrecerea de dupa cununia civila cu Toni Iuruc

Simona Halep se pregateste intens pentru cel mai important moment din viata ei. Maine, pe 15 septembrie, Simona se va casatori cu iubitul sau Toni Iuruc. Pregatirile sunt pe ultima suta de metri, iar sportiva si viitorul sau sot au transmis un mesaj foarte important tuturor invitatilor care vor participa la petrecerea de dupa cununia civila, ce va avea loc la clubul Fratelli din Mamaia. 

Astfel, invitatii Simonei, printre care se numara nume importante din showbiz, sport si politica, au aflat ca nu trebuie sa puna in plic bani. In schimb, sportiva si Toni Iuruc a anuntat ca vor primi cu mare drag cadouri. Cum viitorii miri s-au mutat deja într-o casă nouă, variantele pentru cadouri pot fi nenumărate, potrivit jurnaliștilor de la playsport.ro.


Evenimentul va fi organizat în clubul Fratelli din Constanța, orașul natal al campioanei noastre, care pe 22 septembrie va împlini frumoasa vârstă de 30 de ani. Așadar, eveniment mare, la zi mare pentru Simona Halep, precizează jurnaliștii sursei citate.

Newsletter Ele.ro