« Stiri Monden

Dan Capatos, probleme mari de sanatate. Abia acum a spus prin ce drama a trecut

Realizatorul TV Dan Capatos a dezvaluit ca in anul 2019 s-a confruntat cu mari probleme de sanatate. Aflat in avion, cu destinatia Italia, prezentatorul TV a simtit inca din timpul calatoriei aeriene ca nu se simte bine. Nu a dat prea mare importanta starilor ciudate pe care le resimtea si ajuns in Ancona, Italia, a ajuns de urgenta la spital.
 
„Am avut un moment în care am făcut acel atac cerebral ischemic. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Se întâmpla după ce aterizasem, culmea, într-o minivacanţă în Italia. Eram prin Ancona, într-o zonă unde… adică cine spune de spitale româneşti, nu le-a văzut pe alea de prin zonele astea mai puţin populate. Ne duceam la nişte fini. De acolo plecam cu maşina vreo două ore. Avusesem puseu de tensiune, l-am simţit din avion, începea să-mi clipocească aşa imaginea”, a spus Dan Capatos la Antena Stars. 


„Când am aterizat în aeroportul extrem de mic, aveam un post de ăsta de Cruce Roşie. Mi-a dat o pastilă să o bag sub limbă, pe care oricum o luasem şi eu. Ăsta e tratamentul de urgenţă până vine personalul de specialitate să-ţi acorde un tratament mai de Doamne ajută.  Îmi trecuse, era ok şi când am plecat cu maşina să facem drumul acela de două ore. Stăteam aşa, mă uitam pe geam, destul de turtit după treaba aia din avion şi zic „băi, unde mi-o fi telefonul?”, când mă uit, telefonul era în mână şi mi-am dat seama că nu mai simţeam telefonul. Când am început să vorbesc, mi-am dat seama că nu-mi mai simţeam toată partea stângă şi atunci am intrat în panică. Atunci am intrat în panică”, a continuat el.  

Dan Capatos a ajuns la un spital din Italia, dar din cauza aglomeraţiei a fost nevoit să sune în România, la medicul Băjenaru, de la care a primit schema de tratament prin telefon. La revenirea în ţară a făcut o serie de investigaţii care au arătat că suferise un atac cerebral ischemic tranzitoriu.

Newsletter Ele.ro