« Stiri Monden

Dana Nalbaru a rabufnit. Replica usturatoare pe care a dat-o fanilor dupa ce i-au spus ca a imbatranit si nu se mai ingrijeste!

Dana Nalbaru a replicat vehement după ce a primit un mesaj de la o internaută, care îi spunea că ar fi cazul să acorde mai multă atenție felului în care arată.

Vedeta a postat pe blogul sau un mesaj acid, prin care o pune la punct pe admiratoare. 

„Te părăsesc, iubito! Te părăsesc pentru că n-ai avut timp să-ți vopsești părul și să-ți faci unghiile roșii. Te părăsesc, iubito, pentru că simt în palmele mele coapsele tale trecute de frageda tinerețe. Te părăsesc pentru că te trezești dimineața și ai grijă de casa în care trăim, în loc să ieși la mall să-ți schimbi garderoba. Te părăsesc, iubito, pentru că pui capul pe pieptul meu după ce ai culcat copiii, obosită și dornică de îmbrățișare. Scuza-mă, iubito, dar te părăsesc pentru că ești prea atentă la nevoile mele și ale copiilor noștri. Când m-am căsătorit cu tine și-am spus că-mi doresc să-mi fii alături o viață întreagă îmi imaginam că vei rămâne mereu tânără, că te voi lua de la salon și te voi duce direct la mare, că pe-ai noștri copii îi vor crește vecinii și că banii nu vor fi niciodată o problema. Te părăsesc pentru că n-am înțeles a doua parte din “la bine și la greu”.Cam așa își imaginează doamna care mi-a scris azi că îmi va spune soțul meu peste ceva timp. Redau mesajul dânsei:
de ce nu ai grijă de tine…??? păcat…..să arăți ca și când ai fi o servitoare….DAR știu servitoare care arată mai îngrijite…..deci nu insulta pe cei ce te-au admirat….și încă o mai fac….. ÎNGRIJEȘTE-TE….
ca o să te lase și soțul tău….și să nu te miri….


Ce nu știe dansa este că-mi place să fiu servitoare. Că fac totul pentru copiii mei, soțul meu, familia mea. Că voi renunța oricând la orele petrecute la salon, la hainele asortate, la întâlnirile cu prietenele la cafea, la meseria mea și aplauzele celorlalți ca să fiu cu ei. Ce nu știe dânsa este că mă trezesc în fiecare dimineață lânga copiii mei, că eu le fac micul dejun, eu le pregătesc hăinuțele, eu îi îngrijesc când sunt bolnavi, eu le știu bucuriile și supărările, le știu cele mai mari și mai mici dorințe și fac ca acestea să se împlinească. Eu sunt cea care le spune în fiecare noapte somn ușor, pe mine mă strigă dacă au visat urât și la mine în brațe vin și se aruncă daca s-au lovit în joacă. Ce nu mai știe dânsa este că imi place să fiu servitoare în casa mea și că soțul meu este și cel mai bun prieten al meu, că împreuna facem lucruri frumoase să se întâmple, că ne sprijinim unul pe celălalt și că universul nostru este familia noastră. Că suntem fericiți așa. Că sub părul meu ciufulit, sub neîngrijirea mea (care o fi aceea despre care spune dânsa) se afla foarte multă fericire și liniște.Aș vrea să-i mai spun doamnei care mi-a scris că mai sunt femei ca mine. Și suntem destul de multe, noi, astea neîngrijitele, care am renunța oricând la micile plăceri personale pentru marile plăceri ale celor pe care-i iubim. Și, culmea, există bărbați care ne acceptă așa și pentru care noi suntem cele mai bune și cele mai frumoase”, a explicat Dana Nălbaru pe blogul său.

Newsletter Ele.ro