« Stiri Monden

De ce ar fi divortat Alexandru Ciucu si Alina Sorescu. Detalii bomba ies la iveala

Noi detalii despre divortului momentului ies la iveala! Exista zvonuri ca Alexandru Ciucu ar fi avut o relatie extraconjugala, cu o prietena a Alinei Sorescu. 

Anul trecut, creatorul de moda chiar a fost surprins in compania acesteia, insa la acel moment Alina Sorescu a declarat ca nu vrea sa fie implicata in scandaluri si nu a dorit sa dea nicio declaratie. 

„Nu vreau să comentez, pentru că nu este despre mine. Nu am ce să declar! Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, spunea Alina Sorescu la acel moment.


Abia zilele trecute, Alina Sorescu a confirmat divortul de Alexandru Ciucu. 

„La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare.”, a scris cântăreața pe Facebook, în urmă cu câteva zile.

Newsletter Ele.ro