« Stiri Monden

De ce au divortat Oana Roman si Marius Elisei. Adevaratul motiv

Oana Roman si Marius Elisei au divortat la inceputul acestui an. Fiica lui Petre Roman si sotul sau au avut o relatie tumultuoasa in ultimii ani, iar separarea era inevitabila. Desi Oana nu a dorit sa dea multe detalii despre motivele care au dus la divort, Marius Elisei a dezvaluit recent ca o mare parte din vina ii apartine in ceea ce priveste destramarea casniciei lor. 

Fostul sot al Oanei Roman a marturisit ca viciul sau, bautura, ar fi facut-o pe Oana sa nu il mai aprecieze si sa isi doreasca despartirea. 

„Dacă nu exista Isabela, cu siguranță totul se rupea definitiv și fiecare mergea pe drumul lui. Când veneam acasă simțeam așa o presiune, nu mai simțeam dragostea aia care era înainte, poate și eu am făcut-o pe ea să nu mă mai aprecieze ca înainte, poate și din cauza băuturii, că nu am de ce să mă feresc”, a spus Marius Elisei la un post de televiziune.


Marius Elisei a ținut să dezmintă și informațiile potrivit cărora ar avea o iubită care ar fi și însărcinată cu copilul său.

”(…) nu am pe nimeni în viața mea. Și ca să demontez tot, nu am pe nimeni în viața mea, deci, nu am cu cine să mă duc pe la clinici și pe cine să las gravidă. Și 2 la mână, este foarte urât să apară astfel de lucruri, cum că ar fi cineva gravidă, în condițiile în care atunci când ai o relație și cu acea persoană îndeplinești o sarcină, ar fi trebuit să treci prin anumiți pași”,  a mai spus fostul soț al Oanei Roman.


Newsletter Ele.ro