« Stiri Monden

Justin Bieber, dependent de droguri la 13 ani

Justin Bieber a recunoscut ca a devenit dependent de droguri de la varsta de 13 ani. Artistul a dezvaluit ca a inceput sa fumeze canabis si de aici a pornit totul, trecand la droguri mai puternice intr-un timp foarte scurt. 

Cantaretul ajunsese sa se drogheze atat de tare incat angajatii de la securitate ii verificau pulsul noaptea. Intr-un documentar, intitulat „Leaving the Spotlight”,solistul, acum în vârstă de 25 de ani, face dezvăluiri personale și dureroase despre viața lui, în special adolescența.


 Justin Bieber și-a descris adolescența ca fiind una foate dificilă, în care s-a chinuit mult să se lupte cu presiunea de a deveni, peste noapte, unul dintre cei mai mari muzicieni ai planetei.

„Aveam mulţi bani şi o mulţime de lucruri. Oamenii nu ştiu cât de grav devenise. Era cu adevărat înfricoşător”, spune Bieber, în documentarul de pe Youtube. 
„Mă trezeam dimineaţa şi primul lucru pe care îl făceam era să înghit pastile şi să fumez (canabis). A devenit înspăimântător.”Era atât de grav încât angajații erau nevoiți să îi verifice pulsul, în miezul nopții, doar ca să se asigure că n-a murit.

Newsletter Ele.ro