« Stiri Monden

Mircea Badea a fost batut de luptatorul-motociclist. Vei prima declaratie dupa lupta!

Mircea Badea a fost batut aseara de Teodor Emi, luptatorul-motociclist cel care l-a provocat la lupta in urma cu doua luni. Nu a fost KO. Epuizat, Mircea Badea a spus stop la jumatatea reprizei a doua.

In august, Mircea Badea a intrat in conflict deschis cu motociclistii, dupa ce acestia si-au turat motoarele langa platoul in aer liber unde realizatorul isi prezenta emisiunea. Vinerea aceasta, scandalul s-a mutat in ring, dupa ce Badea a acceptat provocarea luptatorului-motociclist, Teodor Emi!

Multa lumea nu credea ca Badea va merge pana la capat, insa s-a inselat. Cu o vointa de fier, pamfletarul a slabit 4 kilograme in ultimele doua saptamani, pentru a se apropia de greutatea competitorulu sau. Mircea Badea a dat dovada de fair play, dorind sa faca totul a la carte.

In momentul in care Badea si-a facut aparitia in sala, el a fost huiduit de cativa spectatori, insa organizatorii au reusit sa faca liniste. Tensiunea a luat sfarsit in lipa in care arbitrul a semnalat inceputul meciului. Exact cum se asteptau cei mai multi dintre spectatorii prezenti in sala, meciul a fost total inegal, Teodor Emi fiind intr-un mare avantaj.

Dupa doar cateva minute, Mircea Badea si-a pierdut suflul. Meciul s-a incheiat la jumatatea reprizei a doua iar Teodor Emi, motociclistul luptator, a fost numit castigator!

Mircea Badea a stiut, de la bun inceput ca nu poate avea nicio sansa in fata unui profesionist si poate, tocmai de aceea, este de apreciat faptul ca a acceptat provocarea. Pe de alta parte, Teo are toate motivele sa fie mandru pentru ca a obtinut, chiar in aceasta seara, razbunarea pe care si-a dorit-o. El s-a luptat pentru onoarea motociclistilor si a sportivilor in Romania pe care - a considerat el - Badea a "terfelit-o".

"Ce sa spun... recunosc! Eu am conditie fizica, dar nu am pregatirea pentru un asemenea meci", a declarat Mircea Badea imediat dupa meci.

Vineri seara, prezentatorul TV a postat pe Facebook un mesaj prin care explica de ce a pierdut meciul.

"Ok, vad ca unii sunt foarte prosti. Am 40 de ani, n-am practicat sporturi de ring ca nu m-au interesat, dar nu m-am dat la o parte de la asta. Nefiind obisnuit cu specificul sportului respectiv, m-am ars fizic foarte repede. N-am fost facut ko, n-am nici macar o buza sparta, n-am nici macar o vanataie. Cand am simtit ca s-a terminat benzina am spus stop la jumatatea reprizei a doua. Si cu asta basta", a scris el.

Newsletter Ele.ro