« Stiri Monden

Serban Huidu, ii da replica lui Meme Stoica: 'Nu am spus niciodata NIMIC despre arestarea lui Becali!'

Serban Huidu raspunde din nou pe blogul sau celor care l-au amestecat in scandalul arestarii lui Gigi Becali.

Stiut fiind faptul ca Gigi Becali a fost de multe ori personaj la Cronica Carcotasilor si mai ales din cauza unui incident de acum cativa ani, cand patronul Stelei i-a turnat un pahar de vin in cap Carcotasului, intr-un restaurant, multa lume a presupus ca Serban Huidu este printre primii care se bucura acum de arestarea lui Gigi Becali.

De aici au rezultat articole si dialoguri care il incriminau pe Huidu.

Mihai Stoica, cel care este apropiat acum de patronul sau, a fost unul dintre cei care l-au criticat pe Huidu intr-o emisiune televizata, acuzandu-l ca nu are niciun drept sa rada mai ales ca el este liber, desi a provocat un accident cu trei vicitime.

Acum a venit randul lui Serban Huidu sa raspunda pe blogul sau personal, punctand toate cele ce s-au spus la adresa sa, de cand Becali a ajuns dupa gratii.

Am asistat zilele acestea la o adevarata revolutie pe net, totul legat de subiectul populist al zilei- Jiji face puscarie si nesimtitul asta de Huidu nu! La o prima vedere suna bine si corect! Mai putin daca te informezi si vezi care e Codul penal si dosarele inculpatilor! Dar mai bine sa preluam "adevarul" din tabloide! Si atunci multi au luat drept adevarate aberatiile unui terchea-berchea din galerie care m-a acuzat ca m-as fi bucurat de vestea arestarii lui Jiji si as fi facut misto pe aceasta tema!


Cei care ma cunosc stiu ca nu as fi spus si nu am spus nimic legat de acest subiect! Nu sunt ipocrit, nu era nici cazul si nu eram nici persoana care sa comentez asta! Nu am spus niciodata NIMIC despre arestarea lui Becali! Cei care detin o inregistrare cu asta sunt poftiti sa o faca publica!

M-am uitat in schimb la un ipocrit de soi: meme stoica-cel care din "cioban oparit" nu il scotea pe fostul sau patron, cum a luat de bune aberatiile unor neica nimeni! Unde erati ma moralistilor atunci si de ce va lasati impresionati de lacrimile lui de crocodil varsate acum?

Faptul ca am o opinie, ca raspund unor oameni ce folosesc cuvinte ca: bou, jeg, jigodie, criminal etc, nu ma transforma intr-un arogant, doar ca nu imi place sa ma las calcat in picioare asa cum va doriti! Si atat cat pot, voi sta aici ca un ghimpe in coasta voastra, ca m-ati facut in toate felurile dar nu ati reusit si nici nu veti reusi sa ma reduceti la tacere!

Nu as fi postat niciodata asa ceva daca oameni de la care aveam pretentii, nu m-ar fi intrebat daca e adevarat ca am spus de Jiji! Port un profund respect familiei sale care il suporta pe Jiji zi de zi! Dar o vorba populara spune: rau cu rau dar mai rau e fara rau!NU AM COMENTAT nimic legat de arestarea sa! O sa spun asta pana cand porcii populisti care au fabricat asa un subiect isi vor cere scuze!

Serban
ps1:pe locuri-fiti gata-start! Dati drumul la injurii in injuraturi!
ps2: spre deosebire de mine ( io nici nu am spus nimic si mi s-a inventat un ditamai subiectul), marele crestin si ipocrit de soi, Jiji s-a bucurat cand am avut accidentul!
, a incheiat carcotasul postarea de pe blogul sau.

Newsletter Ele.ro