« Stiri Monden

Simona Gherghe o ataca subtil pe Olivia Steer: "Multi parinti, din varii motive, refuza vaccinarea"

In urma cu cateva luni, Olivia Steer a scandalizat pe toata lumea dupa ce a marturisit ca nu este de acord cu vaccinarea copiilor.

Atunci, toata lumea a sarit in capul vedetei si a criticat-o dur pentru alegerile ei. Simona Gherghe a readus de curand subiectul la viata si a marturisit ca ea este de parere ca vaccinarea copiilor ar trebui sa fie obligatorie in continuare in scoli.

"Cateva lucruri despre vaccinarea in Romania! Ministerul Sanatatii tocmai a hotarat ca vaccinarea copiilor sa nu se mai faca in scoala, ci la medicul de familie. Dupa parerea mea, o decizie total nefericita, luata de catre oameni care cred ca n-au mai mers prin tara, in ultimii ani. De ceva vreme, ne ocupam, la emisiune, de situatia familiilor sarace. Cei mai multi nu numai ca nu au medic de familie, dar n-au calcat in viata lor intr-un dispensar. Sunt oameni cu copii multi (pentru ca da, sunt dezinformati si habar n-au despre mijloacele de contraceptie), care isi trimit copiii la scoala pentru un corn si un pahar cu lapte. Norocul acestor copii a fost ca exista vaccinarea obligatorie la scoala... Ei, s-a terminat si cu norocul asta! Ce ma surprinde este ca masura vine tocmai acum, cand s-a constatat ca tot mai multi parinti, din varii motive, refuza vaccinarea. Asadar, Ministerul, in loc sa ajute si sa transmita mesaje de convingere, taie craca de sub picioarele multor copii amarati. Si, uite asa, vom avea o noua generatie de copii bolnavi", a spus Simona Gherghe.

Newsletter Ele.ro