« Stiri Monden

Starea Mioarei Roman s-a agravat

Oana si Catinca Roman trec prin momente dificile. Starea de sanatate a mamei lor, Mioara Roman, s-a agravat si va fi internata. 

„Mama s-a simțit rău zilele trecute, starea ei s-a agravat. Testul Covid a ieșit negativ, mâine o internăm pentru trei zile. Vineri merg eu să o iau de la spital'
, a declarat Catinca Roman pentru Click!.

Oana Roman a marturisit zilele trecute ca mama sa sufera de o forma agresiva de Parkinson, afectiune care a transformat-o total. 


„Mama e foarte bolnavă, a avut crize în ultima perioadă. Are multe afecțiuni. Dacă o vezi, nu o recunoști. Și e foarte greu. Boala a schimbat-o, e foarte rău. Dar trebuie să fac tot ce pot pentru ea, până când s-o putea. Mi-e teamă pentru că o vad cum îmbătrânește.

Când îmbătrânești brusc… Lucrurile la ea au evoluat foarte repede. Nu ești pregătit, eu tot o vedeam în putere. Ea a fost o forță toată viața ei, știi bine câte a dus. Femeia e un tezaur de educație, de înțelepciune, de tot. Și când o văd acum e foarte greu. Pentru că nu știi.. stagnează, evoluează?’, a declarat Oana Roman.

Newsletter Ele.ro