« Ingrijirea parului

Cum sa folosesti balsamul pentru acoperirea instantanee a parului alb

Firele de par alb apar in urma pigmentării părului, acesta este lipsit de melanină și devine gri sau alb. Procesul începe, de obicei, în jurul vârstei de 30 de ani, dar deficiențele de vitamina B12, fier, zinc și ereditatea pot duce la apariția prematură a părului cărunt.

Desi firele albe au devenit o modă, unele persoane preferă să ascundă firele albe acasă, dar cu produse care nu deteriorează părul. Prioritatea este să-ți păstrezi părul sănătos, așa că primul pas este să eviți apa fierbinte, să nu-l freci și să folosești produse în funcție de tipul tău de păr.

Cum să folosești balsamul pentru a acoperi instantaneu părul gri sau alb?

Pentru ca produsele să adere bine la părul cărunt, este important să aplicați mai întâi un blasam pe par. În acest fel, orice colorare va fi mai intensă, iar retușurile vor fi mai usor de efectuat, fara sa fii nevoita sa folosesti solutii de curatare ce ar putea dauna parului. Acum, hai să vă arătăm cum să folosiți balsamul pentru a acoperi instantaneu părul gri. Iată de ce aveți nevoie:

- Un tub de vopsea de păr
- Balsam

Trebuie doar să amesteci o parte vopsea de păr cu două părți balsam și să amesteci până când se omogenizează perfect. Folosind o perie pentru vopsit părul, aplicați pe zona pe care doriți să o vopsiți, lăsați să acționeze timp de 20-30 de minute și spălați-vă ca de obicei. Acum ați mascat părul cărunt, dar cu beneficiile hidratante și reparatoare ale balsamului. Pentru ca culoarea să reziste mai mult timp, alege un șampon pentru părul vopsit, spală-te o dată la 2-3 zile și protejează-ți părul atât de razele soarelui, cât și de uneltele termice, distanțând utilizarea acestora.