« 

KFC - primul restaurant drive thru in Bucuresti

16 Nov 2012

O premiera in Romania: primul restaurant cu sistem fast forward din piata de QSR!Asteptarea clientilor a luat sfarsit: KFC inaugureaza primul restaurant drive thru din Bucuresti!O investitie de 700.000 de euro, o suprafata de 410 mp, 98 de locuri in


Arome orientale la Nargila Grill&Bar

15 Nov 2012

Nargila Grill&Bar este noul local cu specific oriental din centrul Bucurestiului al carui design autentic trimite cu gandul la povestile Seherezadei. Locatia este situata in zona magazinului Unirii, fiind amplasata pe doua nivele. Acestea sunt amen


Concordia Bakery - un nou tip de cafenea

05 Nov 2012

Organizatia Umanitara Concordia a lansat aseara, Concordia Bakery aᅡᅡ un nou tip de cafenea, un model de business social, chiar in centrul Bucurestiului.Gandit, initial, ca un curs de formare profesionala pentru tinerii gazduiti si ocrotiti de Organ


be nat.: proaspat, natural, gustos, echilibrat

03 Iul 2012

Cum ar fi daca azi ai lua pranzul intr-un restaurant in care se folosesc doar ingrediente proaspete? in care mancarea este gatita cu tehnici inteligente, cum ar fi la abur sub vid, astfel incat sa isi pastreze proprietatile senzoriale si nutritive?C


sushi ko a inaugurat al treilea restaurant

29 Iun 2012

Fanii bucatariei japoneze au un motiv in plus de bucurie pentru ca sushi ko, singurul lant de restaurante cu specific japonez din Romania, a inaugurat joi, 28 iunie, cel de-al treilea restaurant din Bucuresti, in incinta Bonton. Dupa sushi ko Lipsca


Ceainaria Infinitea a implinit un an

27 Iun 2012

La inceputul verii, Ceainaria Infinitea a implinit un an de existenta. Situata in cartierul Cotroceni si perceputa deja ca fiind una dintre cele mai frumoase ceainarii din Bucuresti, Infinitea este o oaza de liniste in tumultul orasului. Cu un salon


Descopera bunataturile de la Bacania cu Suflet

14 Iun 2012

Bacania cu Suflet este noua locatie din Piata Romana, unde traditia, bucatele de odinioara si accesoriile vintage de design interior reconstruiesc atmosfera de altadata din casa bunicilor.Conceptul Bacania cu Suflet a luat nastere din dorinta propri


La 90 de ani, Scandia lanseaza noi produse

06 Iun 2012

Am avut ocazia sa vizitez noua fabrica Scandia Food de la Sibiu si cu aceasta ocazie sa cunosc istoria fabricii, sa aflu noile lansari de produse, sa cunosc oamenii din spatele uriasului producator de conserve si sa le urez La multi ani, cu ocazia i


Spumant Cramposie, Agricola Stirbey

14 Mar 2011

Pe de o parte, nimeni nu se astepta la un spumant din Dragasani, desi - istoric vorbind - Cramposia era cunoscuta ca potential de prin vremea pasoptistilor. Pe de alta parte, oricata incredere ai avea in oenologul Oliver Bauer si in minunata sa inte


Delicatese de lux si rafinament la The Brick

17 Mai 2010

Patronul restaurantului, Dragos Tantareanu, a ales sa investeasca in tot ce este mai bun in privinta ingredientelor. Dupa ce a calatorit in toata lumea si a gustat felurite preparate, a dorit ca oricine intra in restaurantul sau sa se simta tratat r