« Ingrijirea parului

Secretul pentru un par impecabil? Produsele potrivite!

O rutină adecvată de îngrijire a părului este fundamentală pentru ca o femeie ori un barbat să-și păstreze o imagine …excelentă. Părul este o parte relevantă a aspectului nostru și ne determină personalitatea și stilul.

Alege istet produsele de ingrijire si styling pentru parul tau. 

O rutină adecvată de îngrijire a părului este fundamentală pentru ca o femeie ori un barbat să-și păstreze o imagine …excelentă. Părul este o parte relevantă a aspectului nostru și ne determină personalitatea și stilul. În plus, pentru a obtine o rutină adecvată de îngrijire a părului azi, există mai multe produse și tratamente esențiale pe care oamenii trebuie să le cunoască. Cele mai relevante sunt un balsam și un șampon bun, care să fie adecvate naturii parului (gras, uscat...) și formei (creț, drept, ondulat...) sau sa poata trata anumite afectiuni de par ori scalp. Îngrijirea zilnică a părului stă la baza tuturor chestiunilor de look!

Un păr sănătos împreună cu o barbă îngrijită pot pune și mai mult în valoare ceea ce vrei să transmiți despre personalitatea ta. Pentru doamne si domnisoare, ingrijirea tenului fetei este adesea chiar si mai important.

Nu uita! Dincolo de igiena zilnică, există și anumite acțiuni pe care trebuie să le faci pentru a-ți proteja scalpul și starea părului. Iata cateva sfaturi esențiale care te vor ajuta să iti păstrezi podoaba capilara în stare bună:

Evită apa prea fierbinte la duș

Uita de temperaturile ridicate atât atunci când faci duș, dar și atunci când îți usuci părul. Alege aerul rece al uscătorului sau chiar un prosop. În plus, folosește apa călduță pentru a termina de spălat părul, astfel încât să răcești scalpul și să menții părul mai sănătos.

Spală-ți părul des

Trăim într-o lume cu medii pline de poluare sau fum, care ne murdăresc părul în fiecare zi. De aceea, este bine să păstrăm o rutină zilnică de spălare a părului pentru a ne menține o bună igienă. Cu toate acestea, nu exagerati - săpunul, șamponul și apa pot îndepărta uleiurile naturale de pe scalp, făcându-l mai vulnerabil la poluanții care îl pot deteriora.

Folosește corect balsamul

Aplica mereu un șampon și un balsam potrivit pentru tipul tau de păr, fără să abuzezi de el. Balsamul ar trebui aplicat de două-trei ori pe săptămână pentru ca părul tău să strălucească și să fie mătăsos și neted.

Recunoaște că scărpinatul excesiv este dăunător

Folosirea unghiilor sau a obiectelor ascuțite pentru a-ți zgâria scalpul îți poate deteriora atât părul, cât și scalpul, așa că este bine să o eviți.

Fii cumpatat cand vine vorba de gel, ceara sau spuma

Nu este dăunător să folosești aceste produse în anumite ocazii, dar nu abuza – respecta recomandarile de utilizare de pe fiecare produs, pentru a le aplica corect. 

Consumă alimente bogate în protein si nutrienti

Prin consumul de alimente sanatoase poți preveni slăbirea părului tău și poți afisa un aspect mai bun. Stiai ca uneori căderea părului este o consecință a lipsei de nutrienți sau a stresului? Există suplimente și alimente bogate ce pot trata această problemă, cu excepția cazului în care este vorba de cauze genetice.

De astazi, incepe sa pui preț pe calitate și sa alegi produsele de îngrijire pentru păr din magazinul Haircare.roAi parte de o varietate enorma de articole de la companii de top, la preturi corecte. Sortezi usor rezultatele, pentru a ajunge rapid la ceea ti se potriveste. Poti filtra din miile de produse in functie de :

- tipul parului (cret/ondulat, fara volum, gras, uscat, degradat, vopsit) 
- avantajele de care ai nevoie - anti-cadere/regenerare, anti-matreata, definire bucle, hidratare, indreptare, netezire, mentinerea culorii, protectie termica/UV, reparare, volum si stralucire
- cantitati
- tipul scalpului (gras, cu matreata, uscat ori sensibil).

A sosit momentul să strălucești, alături de părul tău, cu Haircare.ro!