« Make Up

6 produse de machiaj in care merita sa investesti

Există atât de multe produse de machiaj uimitoare pe piață încât ne pierdem, neștiind pe care să alegem. Pentru a pune împreună o trusă de machiaj, nu ai nevoie de un arsenal. Cu produsele potrivite, ai un kit de bază care se va potrivi cu orice ocazie. O piele îngrijită, ochi și gene evidențiate, sprâncene corectate și puțină culoare pe buze. Este tot ce cere un machiaj bun.

Ce nu poate lipsi din trusa ta de machiaj?

Primer

Primerul de față vine imediat după crema hidratantă și este esențial pentru a face pielea să arate uniformă și pentru a disimula optic porii. Așa că știți deja: este un articol de bază pe lista completă de machiaj profesional și nu poate fi ratat. Primerul este potrivit pentru toate tipurile de ten, controlează uniformitatea, ajută la ascunderea imperfecțiunilor și, cel mai bine, face ca machiajul să reziste mai mult. În plus, este foarte ușor de aplicat.

Fond de ten

Iată, poate, cea mai mare investiție în lista completă de machiaj profesional. Un fond de ten bun este produsul principal atunci când vine vorba de a crea o piele impecabilă, cu o bună acoperire și corectare. Prin urmare, investiția în cele mai bune mărci de fond de ten merită. Pentru un rezultat profesional, faceți o investiție mai mare. La urma urmei, există diferite finisaje și nuanțe. Există tipuri de fond de ten cremoase, lichide, compacte și mousse. Atât cele lichide cât și cele compacte au un finisaj mai natural. Cele cremoase au o acoperire mai mare, lăsând un aspect puțin „mai greu”, dar grozav pentru a ascunde imperfecțiunile. Fondul de ten mousse este mai recomandat pentru tenul gras, dar atenție la cantitate, deoarece acoperirea este mai mare.

Paletă corectoare

Din trusa de make-up nu trebuie să lipsească o paletă corectoare de bună calitate. Acest produs te ajută să obții cu adevărat un ten uniform și să ascunzi acele defecte care te-ar putea deranja. Paletele corectoare au, de obicei, mai multe culori care pot fi utilizate pentru a corecta diverse zone. De exemplu, există nuanța verde pentru a corecta zonele roșii, galben pentru a corecta zonele violet, cum ar fi cearcănele, sau alb pentru a îl utiliza ca iluminator pentru anumite zone.

Rimel și eyeliner

Există două produse care fac o diferență totală în machiaj și care nu pot lipsi niciodată din lista ta completă de machiaj. Pentru ochi mai expresivi, folosirea unui rimel este aproape o regulă: lasă genele mai definite și ridică ochii. Un rimel cu volum este preferatul majorității femeilor. De asemenea, un eyeliner de calitate te va ajuta să îți definești ochii și să obții acel cat eye mult râvnit. Este bine să investești într-un rimel și un eyeliner de bună calitate, fiind produse pe care le utilizezi în special în zona ochilor.

Pensule de machiaj

Să ai pensulele potrivite pentru machiaj este absolut obligatoriu. Vei avea nevoie de următoarele pensule: pensulă pentru fond de ten , burete de machiaj, pensulă pentru corector, pensule pentru farduri, pensulă pentru ruj, pensulă pentru blush, pensulă pentru pudră, perie pentru contur și pensulă pentru sprâncene.  

Paletă machiaj

Investiția în palete de fard de pleoape, mai degrabă decât în fardurile unitare, este mai rentabilă. Cu paletele poți face de la cel mai natural machiaj până la cel mai elaborat pentru petreceri, absolviri și nunți. Este ideal să ai o paletă de farduri cu nuanțe mai sobre și una cu nuanțe ceva mai vesele. Desigur, există multe palete cu farduri acum care sunt foarte complexe, cu multe culori, și reprezintă o investiție bună. Cu cât culorile sunt mai pigmentate, cu atât va fi mai ușor să obții rezultatul dorit. De asemenea, vei consuma mai puțin produs, deci merită cu siguranță să investești în palete de farduri de calitate. Atenție, de asemenea, și la conținutul produselor de machiaj. Ingredientele trebuie să fie bune, fără parabeni sau alte substanțe chimice.