« Stiri Frumusete

Trucuri coreene pentru o piele de portelan fara efort la 40 de ani

Pielea coreenilor este invidiată de mulți din întreaga lume, deoarece arată ca porțelanul, fără pete, riduri sau imperfecțiuni. Așa că iti prezentam trei trucuri pe care le pun în aplicare pentru a obține un ten radiant fără efort la 40 de ani.

Evitați gustările nocturne târzii

În primul rând, trebuie să știi că coreenii de 40 de ani au o piele de porțelan și arată mai tineri decât vârsta lor reală datorită dietei lor, care se bazează de obicei tot pe legume și alimente gătite la aburi, care pot fi consumate dimineața sau după-amiaza, dar niciodată seara deoarece evită cu orice preț să mănânce noaptea.

Acest lucru previne inflamația și facilitează recuperarea celulară pe timp de noapte, așa că unele persoane practică adesea acest tip de post ca sa nu se trezeasca cu fata umflata.

Evitați anumite uleiuri

Tot legat de alimentație, coreenii evită anumite uleiuri, cum ar fi cel de floarea-soarelui sau de tărâțe de grâu, pentru că și acestea accelerează îmbătrânirea, optând în schimb pentru uleiul de măsline, care funcționează ca un antioxidant natural, protejând pielea de ridurile premature și ajutând la producerea de colagen natural.

Schimbarea cafelei cu ceaiul

În fine, un lucru care îi ajută pe coreenii de 40 de ani să aibă o piele de porțelan este faptul că preferă ceaiul sau ceaiurile din plante în locul cafelei, care poate cauza unele probleme de sănătate, cum ar fi hipertensiunea, în acest fel ei dobândesc antioxidanți naturali și își mențin fața extrem de hidratată, prevenind apariția ridurilor de expresie.