« Social

Cine este femeia ucisa de caini in timp ce alerga in zona Lacul Morii

Incident socant in Capitala sambata dimineata! O femeie in varsta de 44 de ani a murit dupa ce a fost muscata de mai multi caini in timp ce alerga in zona Lacul Morii. Femeia se afla, la un moment dat, pe un camp din zona cand a fost atacata de caini. Din pacate, ea nu a reusit sa scape, iar la scurt timp a decedat.

Ana Oros Daraban în vârstă de 44 de ani a mai fost atacata de o haita de caini si in primavara anului trecut, insa a reusit sa fie salvata din coltii patrupedelor. Ana era pasionata de drumetii si de alergat. Participa adesea la maratoane si la competitii. Ea facea parte din Alpin Club Pro-Mont București. De asemenea, făcea voluntariat în cadrul Pachamama România.Era din Baia Mare, dar locuia în București. A absolvit Universitatea de Nord din Baia Mare și a obținut doctoratul la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti - UTCB, iar în prezent urma studii postdoctorale la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București

„O femeie care făcea jogging în zona Lacul Morii a fost omorâtă de o haită de câini azi. Anul trecut, aceeaşi femeie a fost atacată în aceeaşi zonă şi atunci a fost salvată de doi biciclişti. A ajuns la spital cu răni multiple, inclusiv la cap, şi a fost nevoie să fie operată. Un an mai târziu, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.Şi acum partea şi mai şocantă. După atacul de anul trecut, autoritățile s-au dus în zonă să ia câinii. Au reuşit să prindă şapte. Pe cel de-al optulea, PROPRIETARUL a refuzat să îl predea. Proprietarul.În acelaşi timp, s-au înregistrat sesizări legate de faptul că unii proprietari de câini din zonă îşi lasă câinii să colinde pe domeniul public.
Sigur, maidanezii pot fi agresivi. Dar problema, în momentul de față, nu sunt maidanezii. Problema o reprezintă semi-proprietarii de câini. Adică acei indivizi care au senzația că domeniul public e curtea lu' mamaia şi nu îşi asumă tot ce înseamnă animalul lor, inclusiv lesa şi botnița, în cazurile cerute de lege”, a scris Maria Ruxandra Burcescu.