« Stiri Monden

Bomba! Cine ar fi castigat America Express

Show-ul de la Antena 1 a ajuns la al cincilea sezon, iar cu aceasta ocazie si-a schimbat si denumirea din Asia Express in America Express. Regulile jocului nu s-au schimbat, doar peisajul. Concurentii au pornit intr-o mare aventura pe Drumul Aurului in America de Sud. Filmarile pentru celebra emisiune au fost realizate la sfarsitul lunii mai, iar acestea s-au incheiat in vara, iar toti concurentii se afla in tara in prezent, in timp ce emisiunea este difuzata la Antena 1.

Potrivit primelor informatii care au iesit la iveala, in cursa finala s-au calificat trei cupluri: Bordea și Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Chef Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru.

Cu toatea acestea, se pare ca Nelu Cortea si Catalin Bordea ar fi castigatorii America Express.

„Am lăsat opt kilograme în America Latină, dar m-am întors cu un rucsac plin de amintiri și cu un frate pe viață”, a scris Cătălin Bordea pe Instagram, după ce a revenit în România.„Mă bucur că după această experiență unică și extraordinară, America Express, eu cu fratele meu Bordea am rămas neschimbați. Mă rog, poate doar puțin schimbați”, a completat și Nelu Cortea, comedian și vlogger.