« Dragoste

10 lucruri pe care o femeie nu trebuie sa le faca pentru un barbat oricat de mult l-ar iubi

Atunci cand o femeie se indragosteste este capabila sa faca lucruri cu adevarat nebunesti pentru barbatul iubit. Unele destul de irationale chiar! Iubirea pentru un barbat trebuie sa aiba insa limite.

Iata 10 lucruri pe care o femeie nu trebuie sa le faca pentru un barbat oricat de mult l-ar iubi: 

Sa minta 

Exista barbati extrem de conflictuali, care, intr-un fel sau altul, reusesc sa atraga o femeie in abisul lor si sa o determine sa isi minta familia, prietenii. Oricat de mult ai iubi un barbat nu minti niciodata pentru el, mai ales familia. Nu intra in astfel de jocuri, deoarece nimeni nu trebuie sa isi piarda credibilitatea si integritatea. 

Sa se roage de el 

A-ti cere scuze cand gresesti este normal si firesc, insa sa ajungi sa iti ceri scuze pentru lucruri pe care el le face gresit inseamna sa iti calci stima de sine. 

Sa ierte infidelitatea 

Încrederea este cel mai prețios lucru dintr-o relație. Dacă cineva îndrăznește să se joace cu ea și sa o distrugă, atunci nu merită sa pierzi timpul cu acea persoana. Toată lumea are dreptul la a doua șansă, cu toate că încrederea este cu greu recuperată.

Sa isi schimbe felul de a se imbraca 

Nu lăsa pe un om nesigur de sine să te controleze. Gelozia unui barbat trebuie rezolvata prin terapie, nu cu tine. 

Sa se indeparteze de prieteni 

Oricat de mult ai iubi un barbat nu il lasa sa te indeparteze de familie sau de prieteni. O femeie trebuie sa aiba viata ei. O relatie sanatoasa inseamna si libertate. Nu-l lăsa să te îndepărteze de ființele pe care le iubești, pentru că atunci când se va termina, vei fi complet singur.

Sa renunte la hobby-urile sale 

Hobby-urile și obiectivele tale sunt personale. Sigur, partenerii pot împărtăși obiective comune, dar nu renunta niciodata la pasiunile tale pentru dragostea unui barbat. 

Sa isi faca datorii 

Cineva care te iubește va dori să împărtășească totul cu tine, asa ca nu intra intr-un cerc vicios si nu ii imprumuta bani iubitului tau constant, mai ales sa faci datorii pentru a-i face lui pe plac. 

Sa preia problemele lui 

A avea un partener echilibrat emoțional este cel mai bun lucru, deoarece problemele devin mai ușoare între cei doi. Dar dacă iubitul tău are prea multe probleme și pur și simplu te trage dupa el, cel mai bine este sa te indepartezi.

Sa se lase santajata 

Această decizie este în mâinile tale. Nu-i lăsa să te șantajeze spunând că trebuie să-i arăți că îl iubești. Acesta este un semn că ar trebui să-l trimiți cat mai repede la plimbare. 

Sa ii dedice tot timpul 

Ai și tu lucruri de făcut. Nu-l lăsa să-ti controleze timpul și lucrurile pe care le faci. Ai viața ta.